Waar ben ik op mijn best?

Candel heeft jarenlange managementervaring opgedaan in zowel nationale- als internationale werkomgevingen. De organisaties waarbij Candel betrokken was behoren tot het MKB en ook internationaal beursgenoteerde bedrijven. Door deze ervaring weet hij wat het is om goed onderbouwde besluiten te nemen en beleid uit te voeren. Hij combineert de kennis en kunde, opgedaan binnen de grote organisaties, met het ondernemerschap dat hij binnen de kleinere organisaties heeft gezien.

Door zijn veelzijdigheid, interesse in verschillende markten en sterk ontwikkelde organisatiesensitiviteit is Candel breed inzetbaar. Zijn commerciële oorsprong, affiniteit met productie en techniek, charismatische uitstraling en resultaat gedreven aanpak, stellen hem in staat om een organisatie adequaat te leiden en/of te adviseren. Het overbrengen van een boodschap en het handelen naar de essentie van deze boodschap, zijn voor Candel bekend terrein.

De echte ‘match’ komt tot stand op basis van een kennismakingsgesprek. Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen of gewoon direct bellen op telefoonnummer 06-23210949.