Wat kan ik voor u betekenen?

Van korte, krachtige interventies tot een duurzame verbetering van uw organisatie.
Bij alle diensten die Candel levert staan resultaat en borging ervan centraal!

Interim Management
Management Advies
Training & Coaching
X

‘Onverwacht gaat bijna altijd samen met onvoorbereid’

Redenen om een interim manager in te zetten, kunnen divers zijn.

Candel is in staat om binnen enkele dagen de opengevallen managementpositie tijdelijk in te vullen. Gedreven vanuit zijn jarenlange managementervaring inventariseert hij de werkzaamheden, stelt prioriteiten en zet zijn ‘hands on’ mentaliteit in om te ontzorgen en de voortgang van processen te waarborgen.

Naast onverwacht kan er ook doelbewust gekozen worden voor een interim manager. Candel kan voor een korte of langere periode ingezet worden bij:

 • Overnames (voorbereidingen en transitieproces)
 • Fusies (voorbereidingen en transitieproces)
 • Grote interne veranderingen/cultuurmanagement
 • Nieuwe fase/groei

Candel heeft in de afgelopen jaren aantoonbare successen geboekt op bovenstaande punten. De organisatie wordt aan het eind van de opdracht overgedragen in een staat waar een ander mee verder kan.

Vraag meer informatie aan of een vrijblijvende afspraak.

X

Als ondernemer of bestuurder wordt van u verwacht dat u beslissingen neemt. Er wordt wel eens gesteld: liever een fout besluit dan geen besluit. Dat is makkelijk gesteld maar foute besluiten brengen risico’s met zich mee waar u niet op zit te wachten. Candel helpt u graag met het maken van afwegingen bij u besluit. Geen lange rapporten maar samen met u de verschillende alternatieven en scenario’s doornemen op basis waarvan u beter onderbouwd een besluit kunt nemen.

Naast jarenlange managementervaring op directieniveau binnen diverse branches heeft Candel in 2017 de Masterclass Commissaris en Toezichthouder aan Tias School for Business and Society in Tilburg gevolgd. Hij beschikt hierdoor over ervaring en vaardigheden om u te begeleiden in uw keuzes en bovenal te fungeren als uw klankbord van buitenaf!

Candel inspireert en is duidelijk en recht door zee. Geen gedraai, ook al kan de waarheid soms confronterend zijn. Het verleden biedt geen garantie voor de toekomst waardoor u soms uit uw comfortzone moet komen om een volgende stap te zetten. Candel biedt daarbij de handvatten en begeleiding.

In zijn aanpak staan voor Candel de volgende punten centraal:

 • Innovatie en oorspronkelijkheid
 • Resultaat en tijdsbesparing
 • Grondig en doordacht
 • Aandacht voor medewerkers en omgeving

Vraag meer informatie aan of een vrijblijvende afspraak.

X

Ervaring delen en kennis vermenigvuldigen lijkt een mathematische exercitie. Voor Candel is het met name een praktische oefening. Door ons dagelijkse werk acteren we veelal volgens een vast patroon. Hoe langer je een functie beoefent, hoe meer je op de ‘automatische piloot’ gaat acteren. In deze fase ontstaat ook een soort gemakzucht en raakt men blind voor zaken die binnen, of in de omgeving van uw organisatie, plaatsvinden.

Candel biedt u maatwerk training en coaching aan om ‘de poriën van uw organisatie weer open te zetten’. U en uw team stellen zich hierdoor weer open voor elkaar en de zaken die er werkelijk toe doen! Aan de hand van de door candel ontwikkelde managementmethodiek ‘variatiemanagement’ zijn een aantal programma’s opgezet die u helpen met een verdere groei naar succes van uw organisatie.

Bij variatiemanagement komen de volgende punten in ieder geval aan bod:

 • Varieer in uw aanpak en vernieuw
 • Uw aandacht voor iets nieuws leidt tot aandacht voor resultaat
 • Doorgrond de totale keten waarin uw bedrijf haar producten/diensten aanbiedt
 • Verdiep u in de rollen van collega’s en wees complementair aan elkaar

Vraag meer informatie aan of een vrijblijvende afspraak.

1-daagse training variatiemanagement

Variatie week

Tailormade